Consulence Alumni

Att "våra anställda är främsta framgångsfaktor" är något man hör ofta när man frågar företag om vad det är som gör dom framgångsrika. Så är det naturligtvis också hos oss. Det är dom anställda med sina erfarenheter, tankar och idéer som gör det möjligt för oss att leverera maximal nytta till våra kunder.

Därför är det naturligtvis tråkigt när en anställd väljer att gå vidare till en annan arbetsgivare. Ofta har vi investerat mycket kraft och energi i hen och vi tappar en av kunden uppskattad resurs. Inte sällan känns det rätt surt när någon slutar. Men det finns ett bättre sätt att se på saken.

Vi är väldigt stolta över dom vi jobbar och har jobbat med, och är mer än övertygade att våra fd anställda kommer att göra ett bra jobb hos sin nya arbetsgivare. På så sätt komma dom att verka som ambassadörer för det vi tror på här på Consulence.

I den andan, att vända något negativt till något positivt lanseras nu Consulence Alumni. Consulence Alumni är det paraply vi kommer att använda oss av för att hålla kontakten med tidigare medarbetare. Vi är nyfikna på hur det går för dom, vad dom jobbar med osv. Vi saknar dom helt enkelt. Förhoppningsvis kan vi också lära oss något av dom, som vi kan förbättra.

- Daniel Ripoll, VD

Är du föredetta anställd? Maila mig på daniel.ripoll@consulence.se