Nyheter

FC Rosengård startar YouTube-kanal.

FC Rosengård startar, med samarbetspartnern Consulence, en YouTube- kanal. Kanalen kommer att ge tittare insyn i klubben och föreningen med intervjuer med spelare, medarbetare och sponsorer.

– Tanken är att spelarna i framtiden själva också skall bidra med material för att ge filmerna ytterligare en dimension säger Daniel Ripoll, VD på Consulence och initiativtagare till projektet.

Filmerna kommer att släppas med jämna mellanrum och de spelarna som lyfts fram först är de som är matchprofiler för FC Rosengårds damlags hemmamatcher.

Du hittar YouTube-kanalen här: YouTube

Pendlarpodden

Under årets Malmöfestival kommer du kunna besöka Pendlarpodden, en Sveriges roligaste humorpodd. Under ledning av Johan Rünow produceras dagliga avsnitt med några av Sveriges mest spännande komiker. I Pendlarpodden hör du dom komiker alla andra kommer att höra om imorgon, redan idag.

Podden släpper fem avsnitt per vecka och det finns över 150 avsnitt publicerade. Träffa gänget bakom Pendlarpodden, hela veckan på Centralstationen i Malmö 12-19 augusti. All information finns här : Malmöfestivalen

Pendlarpodden produceras av Consulence, och har över 5000 nedladdningar per månad.

Har du en idé för en podd? Kontakta Lars Henningsson på lars.henningsson@consulence.se.